IJs

IJs IJs IJs

Italiaanse ijssalon

IJs gemaakt met vakmanschap en passie en natuurlijk met een vleugje Italiaans temperament. Wij verkopen je niet zomaar een ijsje. Wij verkopen je een paar minuten genieten. Ons ijs wordt namelijk op ambachtelijke wijze gemaakt met melk dat rechtstreeks van de boerderij komt. De koeien van deze boerderij zijn echte weidekoeien, zij grazen heerlijk in de wei. De beste kwaliteit ijs, begint bij de beste, altijd verse, melk. Deze verse melk wordt gepasteuriseerd en in eigen keuken bereid. Voor ieder product worden de ingrediënten zorgvuldig in de goede balans gebracht. Fanelli’s levert kwaliteit en dat proef je! Kom dat gerust zelf beoordelen.

IJs
IJs
IJs

Meer dan dertig smaken

Bij Fanelli’s heb je volop keuze, zo zijn er meer dan dertig smaken die in een hoorntje of bekertje worden geserveerd. Voor elk wat wils; eeen scala aan smaken voor een ieder maar ook smurfenijs voor de jongere ijsliefhebbers. Een feestje in een hoorntje of bekertje! De brede keus aan toppings en siropen maken jouw ijsje helemaal af!

IJs

Vanaf 2021...

Vanaf 2021 is het ook mogelijk om Frozen Yoghurt en Milkshakes te bestellen. Ook uiteraard gemaakt van ons eigen ambachtelijke ijs. Genoeg reden om eens bij ons langs te komen!

O ja, nog een tip…

Heb jij je zwemdiploma gehaald? Dan mag jij een gratis ijsje komen halen, het smaakje mag je zelf kiezen!